Beste nieuwe ouders,

U bent gelukkig weer welkom.

Er is besloten vanuit de gezamenlijke besturen dat nieuwe ouders die voor de schoolkeuze staan en de school van binnen nog niet gezien hebben welkom zijn voor een rondleiding na schooltijd.

We zijn blij dat deze mogelijkheid er vanaf nu weer is. Om sfeer te proeven, een goed beeld te krijgen van de school en hoe wij werken. Om de kinderen te zien leren, genieten, samen te zien spelen, zichzelf te zijn en zo als ouders echt een gevoel te krijgen bij de Linderte is deze optie helaas nog niet ideaal. Mogelijk is het in combinatie met de informatie uit een persoonlijk gesprek met ons en / of met de informatie en video’s op de website van de Linderte voldoende voor een weloverwogen keuze. Mocht u hiervan gebruik willen maken, neemt u dan contact per mail (linderte@mijnplein.nl) of telefoon (0572-362649) met ons op.  In school gelden voor ons en ook voor u Corona maatregelen.

Mocht u willen wachten op een rondleiding in onze prachtige school die “in bedrijf” is en waar kinderen zich als een vis in het water voelen dan is dat ook oké. We komen dan evengoed graag met u in contact om zo alvast een afspraak in te plannen en/ of om u alvast te informeren over de Linderte.