Bij specifieke vragen mag u rechtstreeks mailen of bellen naar de verantwoordelijke collega.

administratie | opleider in school | bouwcoördinatoren | ict’er | leescoördinatoren | preventiemedewerkers

ADMINISTRATIE

Esmée is verantwoordelijk voor alle administratie. Heeft u een ander e-mailadres, bent u verhuisd, zijn er veranderingen in uw gezin? Geef dit dan rechtstreeks door aan Esmée.
tel school: 0572-362649

OPLEIDER IN SCHOOL

Remi is onze Opleider in School (OIS) en regelt alles rondom stagiaires; in welke groep ze stage kunnen lopen, het contact met hun opleiding en natuurlijk de begeleiding van deze studenten.
tel school: 0572-362649

BOUWCOÖRDINATOREN

Loes is onze bouwcoördinator. Zij is verantwoordelijk voor de groepen 1 t/m 4. Zij zit de bouwvergaderingen voor, is aanspreekpunt en heeft overleg met directie en Intern Begeleiders over ons onderwijs.
tel school: 0572-362649

ICT

Verantwoordelijk voor de ICT op school is Jürgen. Jürgen zorgt, naast het regelen van softwarelicenties, goed werkende computers en contact met Heutink, voor de website, verzorgt alle publicaties van nieuwsbrief tot schoolgids. Hij is ook degene die onze Facebook pagina bijhoudt. 
tel school: 0572-362649

LEESCOÖRDINATOR

Brigitte en Maaike zijn onze leescoördinatoren. Zij hebben overleg met de bibliotheek over het aanbod van de boeken op school, evalueren ieder jaar met collega’s en kinderen hoe de leesmotivatie is en instrueren onze leesouders voor de hulp in de schoolbibliotheek. Zij hebben extra kennis van het leesproces door haar opleiding.

PREVENTIEMEDEWERKER

De taak van preventiemedewerker houdt in dat je het eerste aanspreekpunt m.b.t. Arbo zaken bent. Naast een BHV diploma worden deze collega’s jaarlijks bijgeschoold en bijgepraat over diverse actuele Arbo zaken. Een belangrijk onderdeel van deze taak is het ontruimingsplan en de daarbij behorende ontruimingsoefening(en). Verantwoordelijk voor deze taak is Remi.
tel school: 0572-362649