Onze studenten

schooljaar 2018-2019

Merel de Vries

Onderwijsassistent groep 4/5

Mijn naam is Merel de Vries en ik vind het erg leuk dat ik op de basisschool de Linderte mag komen stage lopen. Ik  ben 18 jaar en doe de opleiding onderwijsassistent op de Landstede in Raalte, ik zit nu in het tweede jaar van deze drie jaar durende opleiding. Mijn motivatie voor deze opleiding is dat, ik het uitvoeren van vooral ondersteunde taken erg leuk vind en dat dit mij ook ligt. Verder vind ik het leuk om samen met kinderen te werken. Mijn favorieten vakken van de basisschool zijn, geschiedenis en Engels. Dit sluit mooi aan bij mijn hobby’s, lezen en schrijven. Als ik na die twee hobby’s nog vrije tijd over heb ga ik graag in het weekend een stukje fietsen of voor de tv hangen.

Amber Schouten

Groep 4A

Mijn naam is Amber Schouten, ik ben 19 jaar en ik kom uit Heino. Momenteel zit ik in het derde jaar van de pabo en dit jaar mag ik stage lopen in groep 4. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden om een balletje te trappen. Daarnaast vind ik het ook leuk om te zingen, om uit te gaan en om leuke dingen te doen met mijn familie en vriendinnen.

Van jongs af aan wilde ik altijd al leerkracht worden. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen zich ontwikkelen doordat jij ze geholpen hebt. Daarom hoop ik dat ik mijzelf ook dit jaar weer verder kan ontwikkelen tot een goede, behulpzame leerkracht met oog voor iedereen.

Tot ziens op de Linderte en stap gerust op mij af om even kennis te maken!

Hidde Groote Schaarsberg

Groep 3A

Ik ben Hidde Groote Schaarsberg en zit nu in mijn 3e jaar van de Katholieke Pabo Zwolle. Na stage te hebben gelopen op de St. Bernadette in Heeten en de St. Nicolaas in Lierderholthuis, mag ik nu stage gaan lopen op KBS De Linderte.

Naast het lesgeven voor de klas ben ik gek op het maken van muziek en vind ik het heerlijk om te sporten in de sportschool. Ik heb jaren lang in verschillende bandjes gespeeld en geniet er van als anderen ook kunnen genieten van de muziek die ik maak. Ik vind het dan ook het leukst om muziek te geven aan de kinderen in de klas.

Jeron Koning

Onderwijsassistent Groep 8

Dag allemaal,
Mijn naam is Jeron Koning, ik kom uit Raalte en ga dit jaar stage lopen in groep 8. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding onderwijsassistent. Na deze opleiding weet ik nog niet helemaal zeker wat ik ga doen, ik twijfel tussen Nederlands docent of meester van groep 8. De leukste vakken vind ik daarom ook taal en spelling.
Mijn hobby’s zijn: wedstrijdzwemmen (waar ik trainer en wanneer nodig ploegleider van ben), uitgaan, afspreken met vrienden, naar de bioscoop gaan en uiteten.
Naast sport, school en stage ben ik ook werkzaak bij de Jumbo in het centrum. Daar zul mij door de weeks en in het weekend veel achter de kassa zien zitten.

Ik heb erg veel zin in het komende jaar en hoop dat ik veel kan betekenen voor de klas en voor de school.

Birgit Heuver

WPO Student groep 6B

Hoi allemaal,
Mijn naam is Birgit Heuver, ik ben 20 jaar en ik kom uit Lemelerveld. Momenteel zit ik in het vierde en laatste jaar van de Katholieke Pabo te Zwolle. Op woensdag doe ik onderzoek voor De Linderte. Dit onderzoek is gericht op het vergroten van het eigenaarschap van de leerlingen. Op donderdag en vrijdag sta ik voor groep 6B, waar ik het erg naar mijn zin heb.

Naast studeren ben ik vaak te vinden op het volleybalveld, zowel doordeweeks als in het weekend. Als ik dan nog tijd over heb vind ik het leuk om iets te doen met vriendinnen.

 Ik hoop dat ik dit jaar veel kan leren van de school en de kinderen, en dat zij andersom ook veel van mij gaan leren. Aan het einde van dit schooljaar ga ik ervanuit dat ik mijn diploma heb gehaald en dat ik officieel juf ben!

Marloes Verbeek

Groep 5A

Ik ben Marloes Verbeek, ben 21 jaar en kom uit Raalte. Een ruime maand geleden ben ik begonnen aan de Katholieke PABO te Zwolle. Hiervoor heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond wat inhield dat ik gymlessen gaf. Tijdens deze opleiding heb ik gemerkt dat ik het niet leuk vond om de kinderen maar 1x in de week te zien omdat je ze niet echt grote stappen zag maken. Met deze reden heb ik ervoor gekozen om aan de PABO te gaan studeren en niet aan de CALO.

Naast mijn studie doe ik aan handbal en ben ik ook te vinden in de sportschool. Ik spreek graag af met vrienden of familie om een spelletjes middag te doen, of naar de bioscoop te gaan etc. Ook geef ik elke zaterdagochtend nog zwemles aan kinderen met een beperking. Naast dit alles heb ik ook nog een bijbaantje bij de snackbar @the Corner in Raalte noord waar ik 2 of 3 avonden in de week werk.

Wie weet tot ziens op de Linderte en anders misschien in de snackbar.

Karlijn Heetkamp

Groep 2A

Mijn naam is Karlijn Heetkamp, ik ben 17 jaar en ik kom uit Mariënheem. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn studie aan de Katholieke Pabo in Zwolle. Voordat ik hieraan begon heb ik mijn HAVO afgerond op het Carmel College Salland in Raalte.

Naast mijn studie speel ik ook nog volleybal en vind ik het erg leuk om gitaar te spelen! Deze zullen de kinderen dus ook vast wel eens gaan tegenkomen in de klas! Ook werk ik iedere zaterdag bij de Albert Heijn in Raalte.

Vaak loop ik stage op maandag, maar soms ben ik er ook een hele week. Ik heb er erg veel zin in en ik zie met veel plezier mijn tijd op de Linderte tegemoet.

Lotte Mars

Groep 6A

Ik ben Lotte Mars en ik vind het heel erg leuk dat ik dit jaar stage mag lopen op de Linderte. Ik zal jullie wat meer over mijzelf vertellen.

Ik ben 18 jaar en woon in Nijverdal. Ik ben tweedejaars student aan de KPZ. In mijn vrije tijd dans ik bij de majorette en vind ik het erg leuk om muziek te maken. Ik speel al bijna 12 jaar klarinet en ik ben dirigent bij een kinderkoor in Hellendoorn. Ik vind het ook leuk om met vriendinnen af te spreken en dingen te doen met mijn familie. Ik heb heel erg veel zin in mijn stage en ik hoop dat het een leerzaam maar ook super gezellig jaar wordt!

Lincy folkert

Groep 7A

Hallo allemaal,
Mijn naam is Lincy Folkert, ik ben 21 jaar en ik kom uit Broekland. Ik ben tweedejaars student aan de Katholieke Pabo in Zwolle. Je zal mij op de Linderte vooral op de maandagen zien en af en toe een hele week. 

Voordat ik aan de Pabo begon heb ik mbo kinderopvang gedaan. Daar heb ik mijn baantje bij Kinderopvang KOOS aan overgehouden. Je kunt me daar dus ook tegenkomen. Daarnaast werk ik op zaterdag bij bakkerij van Rijssen in Wesepe en ben ik fanatiek bij de handbal. Als ik dan nog tijd over heb vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken. 

Ik hoop dit jaar veel te leren en dat de kinderen leren van mij. Tot ziens op de Linderte!

Mirthe schotman

Groep 1B

Hallo ouders/verzorgers,
Graag zou ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Mirthe Schotman, ben 17 jaar oud,  en ik ben een eerstejaars studente van de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik woon in Luttenberg en mijn hobby’s zijn muziek luisteren, zwemmen en verder houd ik van schaatsen.
 
De komende tijd zal ik, hier op de Linderte, stage lopen in groep 1B. 
Ik hoop er een erg leuk en leerzame tijd van te maken.
M.v.g. Mirthe Schotman

Marit nijmeijer

Groep 1A
Mijn naam is Marit Nijmeijer, ik ben 16 jaar en ik ben een eerstejaars studente van Landstede Raalte. Ik woon in Raalte en naast mijn opleiding doe ik ook aan dansen. Mijn hobby’s zijn uitgaan, muziek luisteren en afspreken met vrienden.

Dit schooljaar ga ik stage lopen in groep 1A op de maandagen en na half februari ook op de dinsdag. Ik hoop met deze stage veel te leren en een gezellige tijd te hebben.

Chris Groot Koerkamp

Mijn naam is Chris Groot Koerkamp, ben 20 jaar en kom uit Heeten. Ik studeer de opleiding Landstede Sport en Bewegen MBO Niveau 4 en zit in het 3de jaar. Vorig jaar heb ik Niveau 3 afgerond en ik heb ervoor gekozen om een stapje hoger te gaan om uiteindelijk meer kans heb op een mooie baan. Dit jaar loop ik stage op de dagen: woensdag en donderdag. Daarbij zal ik samen met Kevin de gymlessen verzorgen.

Naast het studeren en stage lopen ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Zelf speel ik in Heeten 1. Ook ben ik hoofdtrainer van J015-1 waarbij ik de trainingen verzorg en de tactieken bespreek met de spelers voor de wedstrijden op de zaterdag.  Af en toe fluit of vlag ik ook nog een wedstrijd op de zaterdag of zondag. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om wat met vrienden te doen of te gamen.

Naast school, stage en sport ben ik werkzaam bij de Plus supermarkt in Heeten. Daarbij ben ik vulploegleider waarbij ik de leiding heb over de vulploeg.

Ik hoop op een mooi en leerzaam schooljaar waarbij ik de kinderen wat kan leren waardoor ze stappen maken met de gym. Ook wil ik mezelf verbeteren in de punten waar ik nog niet heel goed in ben.