Hallo, Ik ben Nienke Koerhuis, 18 jaar oud en woonachtig in Raalte. Op dit moment ben ik tweedejaars student aan de Katholieke Pabo Zwolle. Dit jaar mag ik stagelopen op de Linderte. Hier ben ik niet geheel onbekend, want zelf heb ik mijn basisschool periode hier ook doorlopen.

De eerste helft van het schooljaar loop ik stage in groep 7B bij meester Remi, en de tweede helft van het schooljaar zal ik te vinden zijn in een van de kleuterklassen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met mijn sport volleybal. Naast dat ik zelf speel, geef ik ook elke week training aan een team met meiden in de leeftijd van 13 en 14 jaar.

Ik hoop een gezellige en super leerzame tijd op de Linderte te hebben.

Het is natuurlijk wel zo leuk als ik me even voorstel aan alle ouders en leerlingen, aangezien ik dit hele jaar op de Linderte te zien ben.

Mijn naam is Gatera Maliki en ik ben 18 jaar. Ik woon in Raalte samen met mijn ouders en kleine broertje van 9 jaar.  Wat ik het liefst doe is winkelen en gezellig zitten met mijn vriendinnen. Naast school en stage doe ik ook oppaswerk. Ik pas ongeveer 1 of 2 keer in de week op.

Ik zit in het tweede jaar van de opleiding onderwijsassistent en heb het erg naar mijn zin. De opleiding volg ik op Landstede in Raalte. Ik ben nu net een maand begonnen met mijn stage op de Linderte. Ik loop stage in groep 8 van juf Linda en meester Jan. Dat bevalt me heel erg goed! Leuke en gezellige kinderen waar ik veel plezier mee heb! Niet alleen de kinderen, ook met juf Linda is het gezellig en we leren elke dag weer van elkaar.

Ik ben er elke dinsdag, woensdag en donderdag en dat vind ik heel gezellig! Ik ben de tweede week van dit schooljaar begonnen en blijf tot het eind van dit schooljaar. De kinderen zien mij dus nog heel vaak.

Ik denk dat ik een hele gezellige tijd tegen moet ga bij de Linderte. Tot in de gangen van de school, jullie zien me vast wel voorbij lopen.

Tot dan!

Hallo!

Ik ben Sanne Koerhuis, 18 jaar. Ik ben 1e jaars studente van de KPZ. De Linderte is mijn eerste stageplek. Ik vind het erg leuk dat ik hier geplaatst ben, omdat ik zelf ook leerling op deze school ben geweest. Verder hou ik van dansen en leuke dingen met vriendinnen doen in het weekend. Ik kijk erg uit naar deze stageperiode en heb er zin in!

Hallo, ik ben Maudy Bergboer. Ik ben achttien jaar en studeer op dit moment aan de katholieke pabo in Zwolle. Ik loop dit semester stage in groep 7A bij Marjolein. Mijn hobby’s zijn uitgaan en gezellig samen zijn met mijn vriendinnen. Als sport doe ik aan bootcamp. Ik hoop een gezellig jaar te hebben en weer veel te kunnen leren hier op de Linderte.

Hallo allemaal,

Ik ben Mike Veldman, 22 jaar en ik woon in Hellendoorn bij mijn ouders en mijn broer (19). Ik zit momenteel in het derde jaar op de Katholieke Pabo in Zwolle en ga het komend half jaar stage lopen in groep 4a. Ik zal er vooral op de woensdagen zijn, maar zo nu en dan ook op andere dagen.

Naast het lesgeven, en mijn studie, werk ik in de weekenden en vakanties bij Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn. Hier kun je me zowel in het restaurant als ober vinden, maar ook achter de receptie van het hotel. Als er maar contact met de mensen is, want dit heb ik altijd al leuk gevonden. Dit is ook wel de reden dat ik nu voor de klas sta. Het leuke contact met de kinderen, maar natuurlijk ook met de ouders.

Ik kijk dan ook uit naar een leerzame, maar vooral ook leuke, stageperiode!
Meester Mike

Hallo allemaal,

Mijn naam is Robbie Rothengatter en ik ben 18 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding onderwijsassistent en ik zit in het derde leerjaar. Deze opleiding volg ik op Landstede hier in Raalte. Vandaar dat ik dit schooljaar stage loop op basisschool De Linderte. Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep 6.

Als ik niet op school of stage ben, ben ik werkzaam als activiteiten begeleider op camping de Sallandshoeve in Nieuw Heeten, of fiets ik door Nieuw Heeten om de post te bezorgen.
Naast deze drukke werkzaamheden ben ik gek van muziek en zul je me vaak op de eerste rij bij een concert of festival aantreffen.

Ik kijk vooruit naar een heel interessant, gezellig en vooral leerzaam stagejaar hier op De linderte.

Robbie Rothengatter

Hallo ouders, kinderen en collega’s,

Mijn naam is Wouter Schellekens. Ik ben 25 jaar en woon in Nijverdal. In Nijverdal woon ik met mijn vriendin Kirsten en dochter Anne, zij is 4 jaar.

Ik studeer op de Katholieke PABO in Zwolle en ben bezig aan mijn derde jaar. Voor deze opleiding heb ik de opleiding onderwijsassistent afgerond.
Tot aan de Kerstvakantie loop ik stage in groep 3B bij meneer Jürgen en juffrouw Monique. De rest van het schooljaar mag ik in een andere groep stagelopen. Ik hoop op een leerzame periode op de Linderte, de eerste weken zijn mij goed bevallen dus daar heb ik alle vertrouwen in.

Mijn grootste passie naast lesgeven is voetbal en voetbaltraining geven. In het verleden heb ik alle selectieteams van SVVN training gegeven. Daarnaast heb ik zelf in alle selecties gevoetbald.
Tegenwoordig begeleid ik de mini’s bij SVVN, dochter van 4 voetbalt hier ook bij.

Als u verder nog vragen heeft, mag je die altijd aan mij stellen.

Vriendelijke groet,
Wouter Schellekens

Hallo!

Ik ben Marit Rouwenhorst en ik ben 16 jaar. Ik woon in Raalte-noord, samen met mijn ouders en broers. In juli heb ik mijn havo-diploma in ontvangst mogen nemen en sinds september zit ik op de Katholieke Pabo in Zwolle. In mijn vrije tijd maak ik veel muziek en speel ik hockey. Ik vind het heel leuk dat ik mijn allereerste stage mag lopen op de Linderte, aangezien het ook mijn eigen oude basisschool is! Ik kijk er erg naar uit om veel te leren op deze school en een leuke tijd te beleven!

Hopelijk tot ziens!

Marit Rouwenhorst