De eerste week in groep 7

door | vrijdag 15 september 2017

Maandag

We waren net op het schoolplein en het was al heel gezellig. Toen we binnen waren, gingen we in de kring zitten en iedereen vertelde over de vakantie. Toen we klaar waren gingen we spellen doen met de hele klas. Het was heel gezellig en iedereen was blij. We waren klaar en met de pauze gingen wij naar buiten. Er na gingen wij naar de gymzaal. En deden wij een paar spelletjes. Toen we klaar waren was het Helaas tijd om naar huis te gaan.

Dinsdag

We hadden een grappig Engels muziekje op staan hoofd schouders knie en teen knie en teen alleen dan in het Engels. En op het eind van de dag maakte we een vis van papier-maché. 2 gingen bezig met lijmen en de andere 2 gingen bezig met schubben knippen.  We deden levend Stratego. We deden 2 potjes. Een potje won het rode team, het andere potje konden we helaas niet afmaken want we moesten alweer naar huis.

Woensdag

We kwamen op school, we deden een spel met de Europese kaart en een dobbelsteen. Ieder kwam aan de beurt en mocht een klein stukje vertellen over de vakantie. Over de rit, het eten, het land en nog veel meer. Er na hebben twee meiden uit de klas verteld over hun eigen gemaakte boek, het boek heette, Het geheim van de huilende baby’s. Het was een heel leuk boek.

Donderdag

We kwamen op school, We gingen een verjaardagkalender maken, iedereen mocht zijn naam in graffiti stijl maken op papier. We mochten een eigen thema kiezen: jungle, stad en nog veel meer. Je moest je naam op wit papier schrijven en dan inkleuren en om trekken met een zwarte stift. En dan uit knippen en als laatste op zwart papier plakken.

Vrijdag

We kwamen op school, En mochten spelletjes doen zoals: dammen, schaken en Jenga. We deden een spellingstoets. We moesten veertig woorden schrijven natuurlijk deden we wel eerst twintig woorden, even tussen door Just dance en weer twintig woorden. Iedereen deed heel erg zijn best het was muisstil in de klas de enige die je kon horen was juffrouw. En natuurlijk je schouder maatje heel zacht. We hadden ook nog muziek van meneer Tom. We gingen naar de gym en deden daar levend Stratego. En we moesten daarna alweer naar huis.

Dit was de eerste week in groep 7