Lezing van Tischa Neve

door vrijdag 8 november 2019

Lezing opvoedkundige Tischa Neve (gratis; aanmelden via linderte@mijnplein.nl)
 
De Raalter basisscholen ‘De Linderte’ en ‘De Rietkraag’ organiseren sinds vorig jaar gratis lezingen met als thema ‘opvoeden’. De lezingen worden georganiseerd voor eenieder die op wat voor manier dan ook met opvoeden te maken heeft of hier belangstelling voor heeft.
 
Op dinsdagavond 26 november om 19:30 uur zal opvoedkundige en kinderpsycholoog Tischa Neve op brede school ‘De Rietkraag’ een lezing geven. Sinds het opvoedtv-programma Schatjes (2006) waarin zij ouders coachte, richt zij zich op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij de opvoeding en het grootbrengen van kinderen. Boeken, lezingen, workshops, coaching en online cursussen: alles om opvoeden (nog) leuker en makkelijker te maken. Regelmatig zie je bijdragen van haar in bladen, kranten en tv-programma’s. Ook schreef ze meerdere boeken.
 
Er gaan steeds meer geluiden op om op te voeden zonder straffen en belonen. Tischa is hier ook een voorstander van en ze vertelt in een interactieve lezing wat de kanttekeningen van straffen en belonen zijn en wat het oplevert als je het anders aanpakt. Natuurlijk legt ze uit hoe je dat kunt doen en geeft ze praktische tips!