Mijn is Tom Huis in `t Veld, ben 19 jaar oud en kom uit Nijverdal. Ben gek op sporten, voetbal steekt daar bovenuit. Ik voetbal bij STEVO in Geesteren.
Afgelopen jaar heb ik mijn diploma Onderwijsassistent behaald op Landstede in Raalte. Na deze drie jaar wist ik het zeker: ‘ik wil leerkracht worden’.
Nu zit ik in mijn eerste studiejaar van de KPZ (Katholieke Pabo Zwolle). Ik vind het een top opleiding. Dit is zeker iets wat bij mij past.

Op 18-09-2017 mocht ik mijn eerste stagedag beginnen in groep 5A. Na een aantal dagen stage te hebben gelopen, heb ik zeker een goede sfeer van deze school kunnen proeven.
Daarbij heb ik veel zin om samen met de leerlingen en collega’s er een geweldig schooljaar van te maken.

Ik ben Mirande Kogelman en ik ben tweedejaars student van de KPZ. Aankomende periode loop ik stage in groep 7 bij juffrouw Ivette en juffrouw Jill.

In het tweede helft van het jaar ga ik stagelopen bij de kleuters. Ik loop meestal stage op de maandag, maar soms ben ik er ook een hele week. Ik woon in Mariënheem en ben 18 jaar oud. In mijn vrije tijd speel ik volleybal in dames 1 en heb ik 10 jaar lang piano gespeeld.

Ik heb erg veel zin in mijn stage op de Linderte!

Hallo allemaal!
Ik ben Esmee Harink, ik ben 17 jaar en kom uit Raalte.
Ik doe de opleiding Pedagogisch Werk, met als richting Onderwijsassistent op Landstede Raalte. Ik zit nu in het 2e leerjaar. De opleiding die ik volg duurt 3 jaar. Afgelopen jaar heb ik stagegelopen bij De Heilig Hartschool in Lemelerveld.

Ik sta in groep 1a bij juf Monique en juf Esmy. Het eerste half jaar zal ik op de maandagen en dinsdag er zijn, vanaf ongeveer de helft van het jaar zal de woensdag daarbij komen. De rest van de week ga ik naar school.

Ik zie een erg gezellig en leerzaam jaar tegemoet bij jullie op school en in de klas!

Met vriendelijke groet,
Esmee Harink

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jetske Groote Wolthaar. Ik ben 20 jaar oud en woon in het buitengebied van Raalte.

Op dit moment zit ik in het 2e jaar van de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik loop op dit moment stage in groep 6 en het tweede half jaar ben ik te vinden bij de kleuters. Regelmatig op de maandag, maar soms ook de hele week.

Voor mij is de Linderte al een bekende school en is mijn gezicht misschien ook al wel bekend.
De Linderte is mijn oude basisschool en 3 jaar geleden heb ik hier ook stage gelopen tijdens de opleiding onderwijsassistent, die ik voor de pabo heb gevolgd.

Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam jaar!

Groetjes van Jetske

Mijn naam is Marvin van der Veen en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Nijverdal en volg de opleiding  onderwijsassistent op Landstede Raalte.

Momenteel zit ik het 3e en tevens het laatste jaar van de opleiding. Ik loop stage in de combi groep 3/4, mijn stagedagen zijn maandag, donderdag en vrijdag.

Verder doe ik in mijn vrije tijd beoefen ik verschillende sporten zoals; turnen, trampolinespringen en hardlopen. Verder ben ik op zaterdag ook actief als scheidsrechter bij verschillende voetbalclubs in Overijssel.

Hallo allemaal,

Ik ben Yolanthe Nijboer en ben 19 jaar. Mijn laatste jaar van Sport en Bewegen is

ingegaan en loop nu stage op de Linderte. Ik geef gymlessen aan de leerlingen

van groep 1 tot en met 8. Mijn stage op de Linderte vind ik erg leuk, omdat dit mijn oude basisschool is en er leuke herinneringen aan heb.

Hallo!

Mijn naam is Yke Stuut, ik ben 17 jaar oud en ik loop stage in groep 8a. Ik woon in Nijverdal samen met mijn ouders, tweelingzus en zusje. Ik zit op de Katholieke Pabo in Zwolle en hiervoor heb ik de Havo gedaan. Ik ben erg goed in dansen en ben daar dus ook veel mee bezig. Ik kan ballet, modern en jazz maar ben nu nog vooral alleen bezig met jazz omdat ik dat het leukst vind. Ik ben dol op dieren en vooral op mijn kat genaamd Siepie. Ik heb haar al bijna mijn hele leven. Tot nu toe vind ik alles leuk op school en gaat ook alles goed. De stage vind ik hartstikke leuk en iedereen is erg aardig en gastvrij. Ik weet bijna wel zeker dat ik een erg leuke en goede tijd tegemoet ga.

Ik ben Anouk Herder en woon in Nieuw Heeten. Ik studeer momenteel aan de Katholieke pabo te Zwolle. De eerste helft van dit jaar loop ik stage in groep 3 bij Sandy, Ria en Arianne. Het tweede half jaar ga ik een kijkje nemen in het speciaal onderwijs.

Groet Anouk